Inloggenx

Als u een account bij ons hebt, log dan in a.u.b.

Account aanmakenUw wachtwoord vergeten?

* Verplichte velden

Account aanmakenx

* Verplichte velden

Terug naar login venster

Uw wachtwoord vergeten?x

Vul uw e-mailadres hieronder in en wij sturen u een link op om uw wachtwoord te resetten.

* Verplichte velden

Terug naar login venster

Over S&G Trading

S&G

S&G Trading is een jong en dynamisch bedrijf welke (eigen) producten ontwikkelt, produceert en distribueert. Wij bieden een scala van unieke producten aan in heel Europa. Met een gecombineerde ervaring in de branche van meer dan 20 jaar S&G is een van de toonaangevende bedrijven in zijn sector.

Met een unieke marktbenadering, slimme marketing en een uitgebreid netwerk van branche en technologie partners, biedt S&G de merken welke zij vertegenwoordigt een kwalitatief netwerk resellers.

Het beste, keer op keer.

S&G doet wat het zegt en zegt wat het doet. Wanneer we zeggen 48 uur is het 48 uur. Als we iets beloven aan onze klanten leveren wij. Voor u als klant betekent dit dat u na het plaatsen van uw bestelling er gerust op kan zijn dat u krijgt wat u wil, wanneer u het wilt. Wanneer u bestelt wij u op de hoogte tijdens het gehele proces.

Onze logistieke partners bieden real-time gegevens over uw bestelling en wij bieden u de informatie die u belangrijk vindt. Zelfs als u hulp na uw bestelling dan zijn wij er. Heeft u extra marketing materialen nodig? Meer informatie over een product of een lastige vraag van uw klant? Als u iets heeft waar wij mee kunnen helpen, neem dan contact met ons op.

Heeft u een goed product of slim ontworpen idee?

Dan kan S&G de juiste partner voor u zijn. Met onze unieke aanpak, ruime ervaring en grote netwerk kunnen wij uw potentiƫle zakelijke partner. Met netwerk van meer dan 30 verkoopkantoren in heel Europa kunnen we u helpen met het ontwerpen, lanceren, verspreiden en distribueren van uw product op een ongekende manier.

Onze website maakt gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen en is direct verbonden in onze logistieke en administratieve systemen. Onze verkoopgegevens zijn in real-time beschikbaar en kunnen we onze partners te voorzien van andere details en statistieken wanneer u ze nodig heeft. Neem contact met ons op en wij vertellen u hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien in Europa.